mestersuli
4026 Debrecen, Mester utca 2.
+36 (20) 661 8181
email
Kosár
Tanulj nyelveket a mesternél!
5% diákkedvezmény
10% visszatérő diákkedvezmény
15% páros kedvezmény
Kurzusaink folyamatosan indulnak.
Válaszd ki a neked legjobbat!
Válaszd ki a neked megfelelő
tanfolyamot és jelentkezz
kurzusainkra!
tanfolyam tipusok
Általános / Intenzív tanfolyamok
Nyelviskolánkban angol, német, francia, spanyol, olasz és orosz nyelven, folyamatosan indítjuk általános és intenzív tanfolyamainkat, teljesen kezdő szinttől egészen felsőfokig. Válogathatsz előre kiírt tanfolyamaink közül is, de ha nem találod meg a számodra ideális képzést, arra is van lehetőség, hogy kifejezetten a te igényeidnek, elképzeléseidnek megfelelő tanfolyamot indítsunk. Nálunk nincsenek szemeszterek és hosszú szünetek, az év bármely időszakában nekikezdhetsz a tanulásnak. Kiscsoportos keretek között zajlik az oktatás, lehetővé téve azt, hogy minden diákra elegendő figyelem jusson.
Kommunikációs angol nyelvtanfolyam (Basic/Business)
Angol nyelvű társalgási tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik kifejezetten szóban szeretnének fejlődni, és a beszédet szeretnék gyakorolni, vagy szóbeli nyelvvizsgára készülnek. Ezeken a kurzusokon elsődleges cél a helyes kiejtést elsajátítása valamint a szókincs bővítése. A társalgási kurzusok órái különböző témákon alapulnak, illetve aktuális hírekkel és témákkal is foglalkoznak. A tananyag kérésre kibővíthető a csoport számára fontos témákkal. A kurzus két szinten elérhető: basic és business. A Basic az általános, hétköznapi témaköröket öleli fel, a Business pedig az angol nyelv komolyabb keretek közötti használatához segíti hozzá a tanulókat, olyan témákat érintve, mint az üzleti levelezés, állásinterjú vagy az angol nyelvű prezentáció.
Céges nyelvoktatás
A céges képzések esetén mindenben alkalmazkodunk a megbízó elképzeléseihez. A foglalkozások időpontját és helyszínét a megrendelő határozhatja meg. Az időpontok és a tananyag szabadon módosíthatóak.
A tananyagot kérésre kibővítjük a cég profiljához igazodva. Az időpontok az órakezdés előtt 4 órával ingyenesen lemondhatók.
A céges oktatás díja:
4.200 Ft/óra.
oktatott nyelvek:
angol, német, francia, olasz, orosz, spanyol
Csoport:
egyéni-, mini-, kis-, nagycsoport

Pontos árajánlatért keresse munkatársunkat!
Facebook
Twitter
Instagram