mestersuli
4026 Debrecen, Mester utca 2.
+36 (20) 661 8181
email
Kosár
Tanulj nyelveket a mesternél!
5% diákkedvezmény
10% visszatérő diákkedvezmény
15% páros kedvezmény
Kurzusaink folyamatosan indulnak.
Válaszd ki a neked legjobbat!
Válaszd ki a neked megfelelő
tanfolyamot és jelentkezz
kurzusainkra!
szintrendszer
1. Kezdőszint
Azoknak javasoljuk, akik még nem tanulták a nyelvet vagy csak nagyon keveset tudnak és szeretnék a nyelvtanulást teljesen elölről elkezdeni.
2. Újrakezdő szint
Már foglakoztak a nyelvvel, de nagyon régen, vagy már szinte csak a bemutatkozás megy. Teljesen a kezdetektől tanulnak mindent, de az elején nagyobb, gyorsabb léptékben.
3. Alapszint
Azoknak ajánljuk, akik már egy picit tanultak angolul, de szeretnének ismételni és onnan haladni tovább. Ha be tudsz mutatkozni, tudsz tőmondatokban jelen időben beszélni a családodról, munkádról és lakóhelyedről, de azért vétesz még hibákat, akkor nagyjából ez lehet a te szinted.
4. Haladó szint
Haladó szintűnek számítanak azok, akik már legalább 80 órát tanulták a nyelvet. Jelen időben viszonylag magabiztosan beszélgetnek. Az egyszerűbb – a családdal, hobbival, utazással kapcsolatos szöveget megértik, és lassan ugyan, de részt tudnak venni a kommunikációban.
5. Közép szint
Magabiztosan beszélnek önmagukról, családjukról és általános, mindennapi témákról. Ismerik az alapvető igeidőket, és többnyire hiba nélkül alkalmazni is tudják azokat.
6. Felsőfok
Anyanyelvi beszélővel is természetes, könnyed és közvetlen kapcsolatteremtésre képes. Aktívan részt tud venni az ismert témákról folyó társalgásban. Azoknak ajánljuk, akik már középfokú nyelvvizsgával rendelkeznek és szinten akarják tartani nyelvtudásukat, esetleg a jövőben felsőfokú nyelvvizsgát terveznek.
Facebook
Twitter
Instagram