mestersuli
4026 Debrecen, Mester utca 2.
+36 (20) 661 8181
email
Kosár
Tanulj nyelveket a mesternél!
5% diákkedvezmény
10% visszatérő diákkedvezmény
15% páros kedvezmény
Kurzusaink folyamatosan indulnak.
Válaszd ki a neked legjobbat!
Válaszd ki a neked megfelelő
tanfolyamot és jelentkezz
kurzusainkra!
Akcióink
Visszatérő diák kedvezmény
Visszatérő diákjaink számára, akik már legalább egy tanfolyamra beiratkoztak, de a befizetett óraszám 80 óra alatt van, 5 % kedvezményt biztosítunk a tanfolyami díj árából!
Visszatérő diákjaink számára, akik már legalább egy tanfolyamra beiratkoztak és a befizetett óraszám 80-160 óra között van, 10 % kedvezményt biztosítunk a tanfolyami díj árából!
Azon visszatérő diákjaink számára, akik már legalább egy tanfolyamra beiratkoztak és a befizetett óraszám 160 óra felett van, 15 % kedvezményt biztosítunk a tanfolyami díj árából!
Diákkedvezmény
Minden érvényes nappali-, esti- vagy levelező tagozaton tanuló, diákigazolvánnyal rendelkező személy számára 5% diákkedvezményt biztosítunk a tanfolyami díjból. Diákigazolvány felmutatása szükséges!
Hárman párban kedvezmény*/**
Három fő egyidejű beiratkozása esetén 15% kedvezményt adunk mindhárom tafolyami díj árából. (Nem feltétel az ugyanazon nyelvtanfolyamra történő beiratkozás.)
Páros kedvezmény*/**
Két fő egyszerre történő beiratkozása esetén 10 % kedvezményt adunk mindkét tafolyami díj árából. (Nem feltétel az ugyanazon nyelvtanfolyamra történő beiratkozás.)
*A megjelölt kedvezmények csak az első beiratkozás alkalmával vehetők igénybe.
**Ezen kedvezmények csak Nagycsoportos (4-6 fő) oktatásra érvényesek.
Egy személy egyszerre csak egy kedvezményt vehet igénybe!
Facebook
Twitter
Instagram